Nedelja, 28/Apr/2024, 17:33
Dobrodošli Guest
RSS
LuliX
[ Nove poruke · Članovi · Pravila foruma · Traži · RSS ]
Forum » Forum rules
Forum rules

Ova pravila važe za ceo forum. Odvojeni delovi i podforumi mogu imati svoja pravila koja određuju pravila ponašanja u njima. Međutim, pravila su pristuna i obavezna u svakom slučaju.

Pravila su uvedena da stvore udobnu i konstruktivnu atmosferu pri komunikaciji. Ako Vam uspostavljeni oblik komunikacije ne odgovara, Trebalo bi da se suzdržite od učešća na ovom forumu.

I. Registracija korisnika.

  1. Registracijom na forum prihvatate ova  Pravila.
  2. Da bi se registrovao na forum korisnik mora da dostavi aktivnu e-mail adresu. Mi garantujemo privatnost dostavljenih informacija.
  3. Izbor username-a (nadimka) je Vaše ekskluzivno pravo. Administracija zadržava pravo da preduzme mere i ne odobri (stopira) korišćenje nekog nadimka, ukoliko njegovo korišćenje krši generalno prihvaćene moralne i etičke standarde i vređa druge članove foruma. Registracija nadimaka, nalik na postojeće, tako da oni mogu dovesti u zabludu ostale korisnike foruma je zabranjena.
  4. Ponovno registrovanje korisnika (više korisničkih naloga), bez obzira na njegove/njene ciljeve, je zabranjeno. Ovo kršenje se smatra izuzetno ozbiljnim i dovodi do blokiranja svih korisničkih računa.
  5. Ukoliko ste dugo neaktivni na forumu, Vaš korisnički nalog može biti uklonjen.

II. Pravila ponašanja na forumu.

  1. Komunikacija na forumu se zasniva na načelima i opšteprihvaćenim moralom mrežni bon-ton.
  2. korišćenje psovki i ružnih reči je strogo zabranjeno, bez obzira u kojoj formi i kome su upućene. To podrazumeva i zamenu slova znacima.
  3. Svaka vrsta oglašavanja, uključujući i internet projekte (osim u slučajevima kada imate prethodnu dozvolu od administracije), je strogo zabranjena.
  4. Vaš potpis na forumu ne može biti duži od dva reda. On mora ispuniti iste zahteve kao postovi na forumu.

III. Postavljane poruka (postovanje).

  1. Tema posta mora biti informativna i mora odražavati srž problema.
  2. Pre nego što započnete novu temu, uverite se da je otvarate u pravom forumu pravilnog predmetnog područja, te da to pitanje nije objašnjeno pre.
  3. Otvaranje identičnih tema u različitim sekcijama i postovanje istih poruka u različitim oblastima i temama je zabranjeno.
  4. Trudite se da ne pravite gramatičke greške u Vašim postovima, to će odati negativan utisak o Vama.

IV. Odnos između korisnika i administracije.

  1. Administracija se rukovodi zdravim razumom i unutrašnjim pravilima foruma u svojim akcijama.
  2. Rasprava o administraciji (forum administratorima i moderatorima) i njihovim akcijama je strogo zabranjena u bilo kom forumu i temi, osim u specijalnom forumu, namenjenom za diskusiju o svim aspekima rada foruma.

Administracija zadržava pravo da promeni pravila uz dalje obaveštenje korisnika foruma. Sve promene i dopune na forumu se sprovode uz razmatranje i mišljenje korisnika foruma.



Copyright ***LuliX*** © 2024